Vad är konst för mig?

Parte Descanso

Descanso – Vilande

Teckning, Giclée, Numrerad upplaga 10st, tryck i Art Fine Papper
 

Konsten sätter mig i ett andligt tillstånd där jag får kontakt med nuet. Med hjälp av konsten kan jag skapa nya uttryck och få nya perspektiv på skönhet.

Jag, Berta Guerra Aredal är född 1950 i Curicó, Chile. Svensk medborgare, bor och verkar i Stockholm sedan 36 år tillbaka. Sedan 1985 har jag deltagit i ett flertal utställningar som har varit både jurybedömda och separata utställningar. Här kommer ni att kunna läsa om vad som inspirerar mig, mina tankar, olika tekniker och de olika projekt som jag driver. Ni kommer även att få information om mina kommande utställningar och andra konstaktiviteter som intresserar mig.

Drivkraften i mitt konstnärskap har varit min fascination för kroppens skönhet. Men det har också funnits något djupare som har passionerat mig, något som ligger bortom det fysiska och rent estetiska. Det är helt enkelt en annan dimension. Det är konst för mig.

Vad är konst för dig?

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *